Výskyt ethylen a propylen oxidu v potravinách a doplňcích stravy – Bc. Jiří Vavřinec
Bc. Jiří Vavřinec
Master's thesis
Výskyt ethylen a propylen oxidu v potravinách a doplňcích stravy
Occurrence of ethylene and propylene oxide in foodstuffs and food supplements
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VAVŘINEC, Jiří. \textit{Výskyt ethylen a propylen oxidu v potravinách a doplňcích stravy}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/6j4f4y/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.