Vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve stravování spotřebitelem ve vybraném regionu – Bc. Jan Hampl
Bc. Jan Hampl
Diplomová práce
Vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve stravování spotřebitelem ve vybraném regionu
Consumer´s Perception of Food Safety Ensuring in Catering in a Chosen Region
Anotace:
Cílem této práce je identifikovat úroveň vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve veřejném stravování českým spotřebitelem v Moravskoslezském regionu. Práce je rozčleněna do dvou základních částí. V první, teoretické části, lze najít základní pojmy týkající se problematiky HACCP a specifikaci provozoven veřejného stravování a kontrolních orgánů které vykonávají nad těmito subjekty dohled. Druhá část …víceAbstract:
The aim of this thesis is to identify the level of consciousness that Czech consumers in the Moravian-Silesian Region have of ensuring food safety in public catering. The thesis is divided into two main parts. In the first, theoretical part, basic terms related to the issue of HACCP and specification of public catering establishments and regulatory bodies, which supervise these subjects, can be found …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAMPL, Jan. \textit{Vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve stravování spotřebitelem ve vybraném regionu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/6j93rg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Catering versus provoz ala carte
Nikola Brambergerová -
Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
Tomáš Junek -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Návrh projektu gastronomického zařízení
Dominika Hrabalová -
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Denisa Tomková -
Provozní analýza gastronomického zařízení
Lenka Švehlová -
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Anna Soshkova -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová
Název
Vložil
Vloženo
Práva