Ivana KOVÁČOVÁ

Bachelor's thesis

Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné

The Processing of Alcoholic Beverages Made from Grapevine
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá chemickým složením hroznů a moštu z révy vinné. Další část popisuje etanolové kvašení a jeho dílčí reakce. Jsou zde charakterizovány skupiny alkoholických nápojů vyráběných z vinné révy. V závěru práce jsou zpracovány technolo-gické postupy alkoholických nápojů vyráběných přímo z moštu a alkoholických nápojů vyráběných z révového vína.
Abstract:
This bachelor thesis deals with the chemical composition of grapes and wine from the vine. The next section describes the process of ethanol fermentation and partial responses. It is characterized by a group of alcoholic beverages produced from the vine. The conclusion of the thesis are processed technological processes of alcoholic beverages produced from cider and alcoholic beverage made from grape …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2013
Accessible from:: 15. 5. 2013

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOVÁČOVÁ, Ivana. Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies

Theses on a related topic