Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise" – Bc. Anna Votočková
Bc. Anna Votočková
Master's thesis
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Analysis of an Operation of a Tasting Restaurant "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Abstract:
Cílem diplomové práce Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Bohême Bourgeoise" je analyzovat provoz konkrétní degustační restaurace a odhalit jeho specifika. Zároveň zde jsou navrženy možnosti nápravy zjištěných nedostatků v rámci provozu. Při realizaci rozboru provozu restaurace vycházíme zejména z primárních dat získaných zúčastněným pozorováním chodu restaurace. Podstatnou metodu …moreAbstract:
The aim of this dissertation Analysis of an operation of the degustation restaurant "La Degustation Bohême Bourgeoise" is to analyse operation of particular degustation restaurant and to reveal its specifics. Simultaneously there are proposed options for rectification of established shortages within the operation. During an implementation of the analysis of operation of the restaurant we particularly …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente
Tereza Mayerová -
Analýza vybraných provozoven Ambiente
Jan Šťasta -
Marketingová strategie franchisingového řetězce Ambiente
Martina Podskalská -
Strategie dalšího rozvoje konceptu franchisingového řetězce Ambiente
Kateřina Brtinská -
Analýza vernostného programu reštaurácii Ambiente
Mária Čuchranová -
Ambiente - posúdenie nákupnej atmosféry vo frančízingovej jednotke
Ivana Štucková