Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu – Mgr. Paulína Bukovinská
Mgr. Paulína Bukovinská
Diplomová práce
Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu
Change in the demand for food businesses and tourism services
Abstract:
This diploma thesis focuses on changes in the demand for food businesses and tourism services in Slovakia in connection with the Covid-19 pandemic. Specifically, changes in demand for hospitality products during the pandemic were analyzed. The aim of the study was to determine the changes that occurred, observe the factors on which the changes depended, and assess the impact of the pandemic on businesses …víceAbstract:
Táto diplomová práca sa zameriava na skúmanie zmien v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu na Slovensku v súvislosti s pandémiou Covid-19. Konkrétne boli analyzované zmeny v dopyte po produktoch pohostinských zariadení v čase pandémie. Cieľom práce bolo zistiť, k akým zmenám došlo, vypozorovať faktory, od ktorých zmeny záviseli, a aký bol vplyv pandémie na podniky v gastronomickom …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/c8ov4/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2023
- Vedoucí: doc. Ing. Ivo Straka, CSc.
- Oponent: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BUKOVINSKÁ, Paulína. \textit{Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/6khthi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Analysys of product of Russian restaurants in Prague
Elena Motsenko -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
Daniel Korcsmáros -
Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
Dominika Vidová -
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
Martina Teremová -
Podnikateľský zámer v oblasti gastronómie - prípadová štúdia
Klaudia Tychaničová -
Podnikateľský plán - rozšírenie aktivít koktejlového baru
Mária Sabatiieliová -
Trendy v gastronómii
Zuzana Leleková