Bc. Marek Svízela

Bakalářská práce

Sociální sítě jako prostor pro sdílení gastronomických zážitků

Social network sites as platform to share gastronomic experiences
Anotace:
Předložená práce se zabývá fenoménem sdílení gastronomických zážitků na sociálních sítích. Teoretická část se zaměřuje na popis tohoto fenoménu, a to včetně možností sociálních sítí. Dále je věnována pozornost reakcím, které sdílení gastronomických zážitků vyvolalo ve společnosti, a také souvisejícímu fenoménu, gastronomickému voyerismu. Poslední část teoretické části se pak věnuje motivaci ke sdílení …více
Abstract:
The thesis is concerned on phenomenon of sharing gastronomic experiences on social network sites. Theoretical part is describing this phenomenon including opportunities of social network sites. The attention is paid also on reactions that sharing of gastronomic experience has caused in the society. The attention is also paid to related phenomenon of gastronomic voyeurism. The last part of theoretical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 8. 2015
  • Vedoucí: PhDr. Iva Zadražilová
  • Oponent: Mgr. Jan Zikuška

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta