Dominika Vejskalová

Bachelor's thesis

Gastroturismus jako nový trend cestovního ruchu

Culinary Tourism as a new trend in tourism
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá jedním ze současných trendů cestovního ruchu, a to gastroturismem. Obsahuje stručnou charakteristiku a historii stravování jako jedné ze základních služeb cestovního ruchu, postavení cestovního ruchu v ekonomice, historii gastroturismu, ale také základní charakteristiku marketingu se zaměřením a bližším seznámením s propagací.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 5. 2016
  • Supervisor: Mgr. Alexandr Gregar, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec Králové
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 6mzbig 6mzbig/4
1/6/2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.