Markéta HAKENOVÁ
Bakalářská práce
Neinvazivní liposukce
Non-Invasive Liposuction
Anotace:
Práce se zabývá historií a vývojem plastické a estetické chirurgie. První část se zaměřuje na vztah člověka k pochutinám, na stručný popis tukové tkáně, stádia celulitidy, tukových buněk a podkoţního tuku. Dále jsou zde popsány techniky invazivní a neinvazivní liposukce, jejich typy včetně ošetření a kontraindikace.Abstract:
The work deals with the history and development of plastic and aesthetic surgery. The first part focuses on man's relationship to meal, a brief description of the fatty tissue, adipose cells stage, cellulitis and subcutaneous fat. In addition, there are non-invasive and invasive techniques described liposuction, their types, including treatment and contra-indications.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 7. 2012
Zveřejnit od: 27. 7. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 8. 2012
- Vedoucí: Ing. Pavlína Vltavská, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HAKENOVÁ, Markéta. Neinvazivní liposukce. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.7.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 7. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Palmový tuk
Michaela Krupková -
Kokosový tuk
Izabela Vojsovičová -
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
Martina Nejedlíková -
Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
Simona Pešková -
Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
Martina Otáhalová -
Palmový tuk ve výživě člověka
Klára Kňákalová -
Potenciál palmového oleje v potravinách bohatých na tuk
Julia Bílková -
Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
Markéta LENIKUSOVÁ