Markéta HAKENOVÁ

Bachelor's thesis

Neinvazivní liposukce

Non-Invasive Liposuction
Abstract:
Práce se zabývá historií a vývojem plastické a estetické chirurgie. První část se zaměřuje na vztah člověka k pochutinám, na stručný popis tukové tkáně, stádia celulitidy, tukových buněk a podkoţního tuku. Dále jsou zde popsány techniky invazivní a neinvazivní liposukce, jejich typy včetně ošetření a kontraindikace.
Abstract:
The work deals with the history and development of plastic and aesthetic surgery. The first part focuses on man's relationship to meal, a brief description of the fatty tissue, adipose cells stage, cellulitis and subcutaneous fat. In addition, there are non-invasive and invasive techniques described liposuction, their types, including treatment and contra-indications.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 7. 2012
Accessible from:: 27. 7. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 8. 2012
  • Supervisor: Ing. Pavlína Vltavská, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HAKENOVÁ, Markéta. Neinvazivní liposukce. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.7.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 7. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies