Bc. Šebela Šebela

Bachelor's thesis

Bavorská gastronomie

Gastronomy of Bavaria
Abstract:
Bakalářská práce na téma „Bavorská gastronomie“ je členěna do tří částí, konkrétně teoretické, analytické a návrhové části. První část definuje pojem gastronomie, gastronomický cestovní ruch a historický vývoj gastronomie. Druhá část se zaměřuje na analytickou stránku práce, kdy na základě pozorování a vlastního výzkumu budeme porovnávat bavorské a české pokrmy, jejich přípravu a stolování v obou zemích …more
Abstract:
The thesis on the topic "Bavarian gastronomy" is divided into three parts, namely the theoretical, analytical and design part. The first part defines the concept of gastronomy, gastronomic tourism and the historical development of gastronomy. The second part focuses on the analytical side of the work, where based on observations and our own research, we will compare Bavarian and Czech dishes, their …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2022
  • Supervisor: Ing. Kateřina Homutová
  • Reader: Mgr. Daniel Lang

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická