René Foltys

Bakalářská práce

Cestovní ruch v oblasti Nízkého Jeseníku

Tourism in the Nízký Jeseník Region
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na cestovní ruch v oblasti Nízkého Jeseníku. V první části se práce zabývá přírodními poměry území, kde popisuje jeho geologii, hydrologii, geomorfologii, klima, faunu a flóru. V další části jsou zpracovány vybrané památky, které se v této oblasti nacházejí. Závěrečná část analyzuje památky a cestovní ruch Nízkého Jeseníku.
Abstract:
This bachelor thesis aims its attention to the tourist industry of the Nizky Jeseník Mountains. The first part deals with their natural conditions and a description of their geology, hydrology, geomorphology, climate, fauna, and flora. Next part works with selected historical signs of the discussed area. The conclusion of the thesis performs an analysis of acquired knowledge of Nizky Jeseník Mountains …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 5. 2018
  • Vedoucí: Petr Koleňák
  • Oponent: Tomáš Bouchal

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava