Bc. Jan Kozák

Master's thesis

Měření spokojenosti zákazníků s maloobchodní nabídkou čerstvého droždí

Measurement of customer satisfaction with the fresh yeast retail offer
Abstract:
Ve své diplomové práci jsem se zaměřil na specifikaci základních kvalitativních znaků u čerstvého droždí a na jejich vnímání koncovými zákazníky. Definoval jsem ideálně zabalenou a z kvalitativního hlediska nejlépe vnímanou kostičku čerstvého droždí. Následně jsem změřil aktuální spokojenost koncových zákazníků s nabídkou v maloobchodě. Samostatný blok otázek jsem věnoval symbolům, které si zákazníci …more
Abstract:
In my master´s Dissertation I targeted to specify basic quality attributes in fresh yeast and to their acceptance by final customers. I defined ideal appearance of packed fresh yeast cube and also the ideal quality appearance of final product. Afterwards I measured customers actual satisfaction with fresh yeast in retail. Separate block of questions I dedicated to symbols, which customers connect with …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2015
  • Supervisor: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
  • Reader: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze