Lucie Nulíčková

Bakalářská práce

Optimální jídelníček vitariána

Optimal Raw Food Menu
Anotace:
Cílem bakalářské práce je vytvoření optimálního jídelníčku pro osobu, která se stravuje převážně syrovou stravou tak, aby byly naplňovány doporučované denní požadavky na energetickou hodnotu a makronutrienty. V práci je nejprve popsán koncept lineárního programování a nutriční problém. Dále se práce zabývá popisem stravovacího stylu vitariánů a stanovením doporučeného denního množství energie a makronutrientů …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to create an optimal menu for a person who eats mainly raw food so that the recommended daily requirements for energy value and macronutrients are met. The thesis first describes the concept of linear programming and the diet problem. Furthermore, it deals with the description of the raw foodism and the determination of the recommended daily amount of energy and macronutrients …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2022
  • Vedoucí: Veronika Skočdopolová
  • Oponent: Adam Borovička

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/86169