Lucie Nulíčková

Bachelor's thesis

Optimální jídelníček vitariána

Optimal Raw Food Menu
Abstract:
Cílem bakalářské práce je vytvoření optimálního jídelníčku pro osobu, která se stravuje převážně syrovou stravou tak, aby byly naplňovány doporučované denní požadavky na energetickou hodnotu a makronutrienty. V práci je nejprve popsán koncept lineárního programování a nutriční problém. Dále se práce zabývá popisem stravovacího stylu vitariánů a stanovením doporučeného denního množství energie a makronutrientů …more
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to create an optimal menu for a person who eats mainly raw food so that the recommended daily requirements for energy value and macronutrients are met. The thesis first describes the concept of linear programming and the diet problem. Furthermore, it deals with the description of the raw foodism and the determination of the recommended daily amount of energy and macronutrients …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 22. 6. 2022
  • Supervisor: Veronika Skočdopolová
  • Reader: Adam Borovička

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/86169