Servis v kavárenství Praha vs.Vídeň – Ing. Lucie Leskovcová
Ing. Lucie Leskovcová
Diplomová práce
Servis v kavárenství Praha vs.Vídeň
Service in the coffee industry Prague vs.Vienna
Anotace:
Diplomová práce si vzala za cíl porovnat vídeňské kavárenství s pražským. Vycházím z hypotézy, že vídeňské kavárenství má lepší úroveň poskytovaných profesionálních služeb oproti českému kavárenství z důvodu historické tradice. Pokud se má hypotéza potvrdí z osobního šetření ve vybraných kavárnách, chAbstract:
The thesis has been aimed to compare Vienna’s coffee industry to Prague’s. I come out from hypothesis that Vienna’s coffee industry has higher level of vocational services than Czech services, based on history reasons. If my hypothesis would be confirmed, based on my personal survey at selected Cafés, then I would like to use Vienna’s coffee service as solution (pattern) for Czech Cafés.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10746/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Jan Egner
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LESKOVCOVÁ, Lucie. \textit{Servis v kavárenství Praha vs.Vídeň}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/6tt3cs/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Guerrilla Marketing in Education Industry
Ulbossyn Aidymbekova -
Marketingový plán pro Hygge espresso bar
Adam Liolias