Autentikace doplňků stravy rostlinného původu pomocí infračervené spektrometrie – Tereza Korpasová
Tereza Korpasová
Bachelor's thesis
Autentikace doplňků stravy rostlinného původu pomocí infračervené spektrometrie
Authentication of food supplements of plant origin using infrared spectrometry
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KORPASOVÁ, Tereza. \textit{Autentikace doplňků stravy rostlinného původu pomocí infračervené spektrometrie}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/6uq2k5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forensic Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.