Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech – Bc. Veronika VEČEŘOVÁ
Bc. Veronika VEČEŘOVÁ
Master's thesis
Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech
Comparison of Diet Types from Nutritional Point of View in Three Spas
Abstract:
Diplomová práce se zaměřuje na diety předepisované pacientům v lázeňských centrech. Vybranými objekty jsou Lázně Luhačovice, Lázně Teplice nad Bečvou a Mariánské Lázně. Podrobně jsou popsány 3 typy diet (nízkocholesterolová, redukční a diabetická) a normy jejich nutričních faktorů. V práci jsou hodnoceny jídelní lístky, které sestavují nutriční terapeuti lázeňských zařízení k daným dietám. Bylo zjištěno …moreAbstract:
The thesis is focused on diets prescribed to patients in the spa resorts. The selected spa resorts are Lazne Luhacovice, Lazne Teplice nad Becvou and Marianske Lazne. Three types of diets such as low cholesterol, reducing, diabetic, and their standards of nutritional factors are described. The thesis also deals with the evaluation of menus compiled in ac-cordance with selected diets, that are created …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2012
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VEČEŘOVÁ, Veronika. \textit{Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/6vpaxh/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VEČEŘOVÁ, Veronika. Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.