Tomáš Pavlík

Bakalářská práce

Geodetické práce při rekonstrukci plynovodu LITEN

Geodetic Work during the Reconstruction LITEN Gas Pipeline
Anotace:
Předložená bakalářská práce se zabývá zaměřením polohopisu, výškopisu a všech inženýrských sítí potřebné pro následnou rekonstrukci plynovodu LITEN v obci Liptovský Ondrej na Slovensku. Měřická síť byla určena metodou GNSS a polohopisu spolu s výškopisem pomocí elektronické tachymetrie. Výsledkem měření byla účelová mapa potřebná jako podklad pro rekonstrukci plynovodu.
Abstract:
The present thesis deals with the focus of planimetry, altimetry and all utility lines for subsequent reconstruction pipeline LITEN in the village of Liptovsky Ondrej Slovak Republic. Surveying network was determined by GNSS and hypsography along with planimetry using electronic tacheometry. The measurement result was purpose map needed as a basis for reconstruction of the pipeline.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
  • Vedoucí: Rostislav Dandoš
  • Oponent: Ladislav Lučan

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava