Anna Langerová

Diplomová práce

Podnikatelský plán na založení restaurace

Anotace:
Tato diplomová práce si klade za cíl poskytnout majiteli restaurace ucelený plán, který využije při založení jeho podniku. Dále také evaluuje situaci po šesti měsících provozu s poskytnutím návrhu na další kroky do budoucna.Práce je rozdělena do dvou částí – teoretické a praktické. V teoretické části tato práce seznamuje se specifikami malého a středního podnikání a vysvětluje základní analýzy potřebné …více
Abstract:
The goal of this diploma thesis is to give the whole plan to the owner of the restaurant. It also evaluates the situation after six months and recommends next steps that should be taken. It is devided into two parts – theoretical and practical. Theoretical part summarizes secifics of small and middle – sized enterprises and explains basic analyzes used in the plan. Practical part applies this knowledge …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 8. 2019
Identifikátor: http://theses.cz/id/6xefop/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 9. 2019

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

České vysoké učení technické v Praze

Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)

Magisterský studijní program / obor:
Řízení rozvojových projektů / Projektové řízení inovací

Práce na příbuzné téma

Všechny práce