Barbora Skopalová

Bakalářská práce

Rodinný dům na bázi dřeva s energetickou podporou solární technologie

Family House on the Basis of Wood with Energy Support of Solar Technology
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je návrh dvoupodlažního rodinného domu na bázi dřeva v nízkoenergetickém standardu. Řešení domu je rozšířeno propracováním TZB celku – vytápění objektu. Objekt bude vytápěn pomocí teplovodních rozvodů s plynovým energetickým zdrojem. Jako doplňují energetické zdroje, nutné pro provoz budovy, jsou navrženy solární termické kolektory.
Abstract:
The subject of the bachelor thesis is the design of a two-storey family house based on wood in a low energy standard. The solution of the house is extended by elaborating the TZB unit - heating the building. The building will be heated by hot-water pipelines with a gas energy source. Solar thermal collectors are designed to complement the energy sources needed to operate the building.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2018
  • Vedoucí: Jiří Labudek

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava