Monika LEPÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Alternativní stravování v Korejské republice
Alternative diets in Republic of Korea
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá alternativními směry stravování v Korejské republice. Cílem práce je pomocí dotazníkového šetření zjistit úroveň povědomí, zkušeností a pohled mladé generace Korejců (ve věku od 18 do 30 let) na tyto směry. Výsledky dotazníkového šetření jsou následně porovnány s výsledky stejného dotazníku vytvořeného pro mladou generaci Čechů (ve věku od 18 do 30 let). Práce je rozdělena …moreAbstract:
This bachelor's thesis aims to deals with alternative ways of eating in the Republic of Korea. The aim of this thesis is to find out the level of awareness, experience and the view of the young generation of Koreans (between the ages of 18 and 30) on these trends using a survey. The results of the survey are compared with the results of the same survey created for the young generation of Czechs (aged …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2024
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Blanka Ferklová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
LEPÍKOVÁ, Monika. Alternativní stravování v Korejské republice. Olomouc, 2024. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPalacký University Olomouc
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Korean for Business / Korean for Business
Theses on a related topic
-
Veganství a vegetariánství v ekonomických a sociálních souvislostech
Kateřina Hrubá -
Využití guerillového marketingu v propagaci vegetariánství a veganství
David GARDÁŠ -
Veganství jako kulturní fenomén
Nicole Herzánová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights