Price Elasticities for Chosen Agriculture Products in the Czech Republic – Bc. Tatiana Shcherbinina
Bc. Tatiana Shcherbinina
Diplomová práce
Price Elasticities for Chosen Agriculture Products in the Czech Republic
Abstract:
The research is focused on the analysis of price elasticity for the chosen products (wheat, barley, milk and eggs) in the Czech Republic. The aim of the Diploma Thesis is to determine the demand price elasticities for the selected agricultural products in the Czech Republic and forecast their changes in the future. The study is based on use of secondary sources of data collecting: Czech Statistical …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Maier, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SHCHERBININA, Tatiana. \textit{Price Elasticities for Chosen Agriculture Products in the Czech Republic}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/6z9gbv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of Consumers and Consumers’ Behaviour - Case Study of Fast Food
Elvira Sharafutdinova -
Consumers Behavior in Luxury Fashion Segment
Yekaterina Kalymbekova -
Buying Behavior of Indian Consumers
Sanjaye Prassad Gopalswamy Dhanalakshmi -
Social Class and Consumer Preferences: Case Study of Czech Consumers
Daana Tumanova -
Sharing economy: the effect of brand equity on purchasing intentions of young consumers
Yelyzaveta Strelbytska -
The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
Anastasia Boldyreva -
Towards circular economy: analysis on how enterprises influence consumers through electronic marketing communications
Ngoc Vu Hong -
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
Eliška Beránková
Název
Vložil
Vloženo
Práva