Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017 Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017 – Bc. Gabriela Rošlapilová
Bc. Gabriela Rošlapilová
Diplomová práce
Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017 Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017
The Project Proposal of a Gastronomic Event in Zlín in the Year 2017
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu projektu gastronomického eventu ve městě Zlín. Práce se skládá z části teoretické, analytické a projektové. V teoretické části je definován cestovní ruch, gastronomický cestovní ruch, event turismus a analytické metody použité v práci. V analytické části je provedena analýza nabídky všech druhů společenských akcí konaných ve Zlíně, SWOT analýza města …víceAbstract:
This thesis is focused on create a proposal of the project gastronomic event in Zlín. The thesis consists of theoretical, analytical and project part. The theoretical part is defined by tourism, gastronomic tourism, event tourism and analytical methods used in the thesis. The analytical part cover analysis of the range of all type of social events held in Zlín, the SWOT analysis of Zlín as a place …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2016
Zveřejnit od: 15. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROŠLAPILOVÁ, Gabriela. \textit{Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017 Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/6zl9te/.
Jak správně citovat práci
Rošlapilová, Gabriela. Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017 Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 15. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová