Martina Poláková
Bakalářská práce
Prevence rizik v teplé kuchyni
Risks Prevention in the Hot Meals Preparation
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá přímo analýzou rizik a opatřeními pro jejich odstranění či eliminaci. Je zde řešena celá problematika HACCP, od analýzy nebezpečí, přes stanovení kritických bodů až po správnou výrobní praxi a školení pracovníků. Tato práce reálně poslouží i zájemcům z řad současných a budoucích podnikatelů ve stravování. Práce je vypracována tak, že její aplikace je přímou alternativou zavedení …víceAbstract:
The Bachelor´s work deals directly with the analysis of risks and with the measures to be taken to remove or to eliminate them. It resolves the whole complex of HACCP, starting with the analysis of dangers across the establishment of critical points, and ending with the appropriate production practice and professional training of employees. This work should be of a real help for interested from the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/97031
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2013
- Vedoucí: Martina Janásová
- Oponent: Lukáš Vávra
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
Tereza ELLNEROVÁ -
Projekt implementace systému řízení rizik projektů ve vybrané společnosti
Tereza Belantová -
Analýza rizik rekreačního střediska a návrh zlepšení
Hana Škaloudová