Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení – Bc. Eliška Netíková
Bc. Eliška Netíková
Bakalářská práce
Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení
Quality systems in fast food industry
Anotace:
V bakalářské práci se čtenář dozví stěžejní prvky ochrany výroby v gastronomických zařízeních popsaných na příkladu restaurací McDonald´s. V bakalářské práci je definováno slovo kvalita a je zde popsán systém zabezpečující kvalitu v potravinářství. Dále definuje a specifikuje pojem rychlého občerstvení. Popisuje historii rychlého občerstvení obecně, konkrétně pak historii společnosti McDonald´s a věnuje …víceAbstract:
In my bachelor thesis, the reader learns the core elements of the protection-production in gastronomic establishments which are described on the example of McDonald's restaurants. The thesis is defined by the word quality and there is described a system of quality assurance in the food industry. The work defines and specifies the term fast food and describes the history of fast food generally, and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 8. 2012
- Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Netíková, Eliška. Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení. Pardubice, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ -
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Eva Dočekalová