Bc. Eliška Netíková

Bakalářská práce

Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení

Quality systems in fast food industry
Anotace:
V bakalářské práci se čtenář dozví stěžejní prvky ochrany výroby v gastronomických zařízeních popsaných na příkladu restaurací McDonald´s. V bakalářské práci je definováno slovo kvalita a je zde popsán systém zabezpečující kvalitu v potravinářství. Dále definuje a specifikuje pojem rychlého občerstvení. Popisuje historii rychlého občerstvení obecně, konkrétně pak historii společnosti McDonald´s a věnuje …více
Abstract:
In my bachelor thesis, the reader learns the core elements of the protection-production in gastronomic establishments which are described on the example of McDonald's restaurants. The thesis is defined by the word quality and there is described a system of quality assurance in the food industry. The work defines and specifies the term fast food and describes the history of fast food generally, and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 8. 2012
  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Netíková, Eliška. Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení. Pardubice, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická