Provozní studie restauračního podniku – Bc. Radek Chalupa
Bc. Radek Chalupa
Bakalářská práce
Provozní studie restauračního podniku
A study of restaurant operations
Anotace:
Bakalářská práce obsahuje provozní studii restauračního podniku nacházejícího se u dolní stanice LD Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Práce je rozdělena na teoretickou část, praktickou část a návrhovou část. Teoretická část se zabývá hostinskou živností, jejímu právnímu vymezení, podmínkám jejího provozování a s provozováním restauračního zařízení souvisejícími otázkami legislativy stravovací služby …víceAbstract:
The Bachelor’s Dissertation contains an operational study of the restaurant located at the valley station of the ski chairlift Svatý Petr in Špindlerův mlýn. The work is divided into theoretical part, practical part and improvement proposal part. The theoretical part deals with the restaurant operation business, its legal definition, the conditions of its operation, the questions related to the operation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/g30wq/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2019
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHALUPA, Radek. \textit{Provozní studie restauračního podniku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/727u9a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
Zlata Skrypnik -
Utilizing Virtual Reality in the Restaurant Industry in order to Increase Sales
AmirAbbas Mirakhorloo -
Local restaurant reservation system
Harpinder Singh -
Business plan
Karina Bodeneyeva -
Analýza elektronické evidence tržeb v hostinské činnosti v Olomouckém kraji
Lucie Doleželová -
Kontroly dodržování elektronické evidence tržeb
Martina Kejdanová -
Elektronická evidence tržeb
Ngoc Ha Phanová -
Finanční dopady změny distribuce hotových pokrmů u vybrané asijské restaurace
Huy Tien Hoang