Bc. Radek Chalupa

Bachelor's thesis

Provozní studie restauračního podniku

A study of restaurant operations
Abstract:
Bakalářská práce obsahuje provozní studii restauračního podniku nacházejícího se u dolní stanice LD Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Práce je rozdělena na teoretickou část, praktickou část a návrhovou část. Teoretická část se zabývá hostinskou živností, jejímu právnímu vymezení, podmínkám jejího provozování a s provozováním restauračního zařízení souvisejícími otázkami legislativy stravovací služby …more
Abstract:
The Bachelor’s Dissertation contains an operational study of the restaurant located at the valley station of the ski chairlift Svatý Petr in Špindlerův mlýn. The work is divided into theoretical part, practical part and improvement proposal part. The theoretical part deals with the restaurant operation business, its legal definition, the conditions of its operation, the questions related to the operation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 9. 2019
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)