Bc. Radek Chalupa
Bachelor's thesis
Provozní studie restauračního podniku
A study of restaurant operations
Abstract:
Bakalářská práce obsahuje provozní studii restauračního podniku nacházejícího se u dolní stanice LD Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Práce je rozdělena na teoretickou část, praktickou část a návrhovou část. Teoretická část se zabývá hostinskou živností, jejímu právnímu vymezení, podmínkám jejího provozování a s provozováním restauračního zařízení souvisejícími otázkami legislativy stravovací služby …moreAbstract:
The Bachelor’s Dissertation contains an operational study of the restaurant located at the valley station of the ski chairlift Svatý Petr in Špindlerův mlýn. The work is divided into theoretical part, practical part and improvement proposal part. The theoretical part deals with the restaurant operation business, its legal definition, the conditions of its operation, the questions related to the operation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/g30wq/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 9. 2019
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
Zlata Skrypnik -
Utilizing Virtual Reality in the Restaurant Industry in order to Increase Sales
AmirAbbas Mirakhorloo -
Local restaurant reservation system
Harpinder Singh -
Business plan
Karina Bodeneyeva -
Analýza elektronické evidence tržeb v hostinské činnosti v Olomouckém kraji
Lucie Doleželová -
Kontroly dodržování elektronické evidence tržeb
Martina Kejdanová -
Elektronická evidence tržeb
Ngoc Ha Phanová -
Finanční dopady změny distribuce hotových pokrmů u vybrané asijské restaurace
Huy Tien Hoang