Monika Čermáková

Diplomová práce

Mikrobiologická kvalita sójových výrobků

Microbiological quality of soya products
Anotace:
V posledních letech je trendem pečovat o své zdraví, přemýšlet nad tím, co jíme a sója je potravina, která může být pro spotřebitele z tohoto hlediska velice zajímavá. Jedním z cílů práce bylo zpracování literární rešerše týkající se sóji a sójových výrobků se zaměřením především na výrobky typu tofu, jejich výrobu a nutriční význam. Aby byly takové potraviny pro naše zdraví prospěšné, musí být však …více
Abstract:
In recent years there has been a trend to take care of one's health, to be conscious about what we are consuming and soy is prime example that may be very beneficial for customers. One of the aims of this work was to create a literature review regarding soy and soy products, focusing primarily on products such as tofu, their production and nutritional significance. So that such foods could be beneficial …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 72agfh 72agfh/2
10. 4. 2015
Složky
Soubory
Mach, J.
10. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.