Mikrobiologická kvalita sójových výrobků – Monika Čermáková
Monika Čermáková
Diplomová práce
Mikrobiologická kvalita sójových výrobků
Microbiological quality of soya products
Anotace:
V posledních letech je trendem pečovat o své zdraví, přemýšlet nad tím, co jíme a sója je potravina, která může být pro spotřebitele z tohoto hlediska velice zajímavá. Jedním z cílů práce bylo zpracování literární rešerše týkající se sóji a sójových výrobků se zaměřením především na výrobky typu tofu, jejich výrobu a nutriční význam. Aby byly takové potraviny pro naše zdraví prospěšné, musí být však …víceAbstract:
In recent years there has been a trend to take care of one's health, to be conscious about what we are consuming and soy is prime example that may be very beneficial for customers. One of the aims of this work was to create a literature review regarding soy and soy products, focusing primarily on products such as tofu, their production and nutritional significance. So that such foods could be beneficial …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Výživa a potraviny / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
Marcela LOSOVÁ -
Sója a jej vplyv na ľudský organizmus
Sabrina Saganová -
Sója ve výživě hospodářských zvířat
Kateřina Burianová
Název
Vložil
Vloženo
Práva