Porovnání kvality vajec v závislosti na způsobu krmení – Bc. Alice PROCHÁZKOVÁ
Bc. Alice PROCHÁZKOVÁ
Diplomová práce
Porovnání kvality vajec v závislosti na způsobu krmení
Comperison quality of eggs depending on form of feeding
Anotace:
Tématem diplomové práce je Porovnání závislosti kvality vajec na způsobu krmení. Cílem této práce bylo sledovat, zda se změní kvalita slepičích vajec po přidání drcených vinných semen do krmné směsi nosnic. Vinná semena vznikají jako vedlejší produkt při výrobě vína a obsahují velké množství biologicky aktivních látek a vhodných kyselin, které mohou zlepšit konverzi krmiva a současně zlepšit technologické …víceAbstract:
The topic of my dissertation is Comparison of the quality of eggs depending on the method of feeding. The aim of this study was to investigate whether the quality of hen eggs changes after adding crushed grape seeds in the compound feed of the hens. Grape seeds are formed as a side product during wine making processes and contain large amounts of biologically active substances and suitable acids, which …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Zveřejnit od: 25. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PROCHÁZKOVÁ, Alice. Porovnání kvality vajec v závislosti na způsobu krmení. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení účinnosti separačního zařízení při separaci semen z matoliny
Petr Müller -
Využití pokrutin ze semen révy vinné v gastronomii
Lucie Damborská -
Metody získávání a využití olejů ze semen révy vinné
Karolína Hrnčiříková -
Výtvarná koncepce filmu "Osudná vejce" podle povídky Michaila Bulgakova Osudná vejce (Rokovyje jajca, 1942). Adaptace ruské literatury ve světové kinematografii.
Kateřina Vocelová -
Vejce. Soubor skleněných nádob vycházející z tvarosloví a obsahu vejce.
Ondřej STRNADEL -
Vliv věku slepic na technologickou hodnotu vajec u slepic produkujících vejce s různou barvou skořápky
Anna Herrová -
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
Miloslav PECH -
Vejce jako důležitý zdroj vitamínů a minerálů ve výživě člověka
Petra Marášková
Název
Vložil
Vloženo
Práva