Stravovací úsek lázeňského domu LD Palace ve Františkových Lázních – Jindřich Eisenreich
Jindřich Eisenreich
Bachelor's thesis
Stravovací úsek lázeňského domu LD Palace ve Františkových Lázních
Catering department of the spa hotel LD Palace in Frantiskovy Lazne
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá provozem a specifiky stravovacího úseku v lázeňském domě LD Palace ve Františkových Lázních. Práce je rozdělena do dvou částí. První část vysvětluje teoretické pojmy, které se týkají stravovacích služeb. Praktická část charakterizuje a pomocí výsledků dotazníkové šetření analyzuje provoz stravovacího úseku v LD Palace. S ohledem na výsledky dotazníkové šetření byly navrženy …moreAbstract:
My bachelor thesis deals with operations of the catering department of the spa hotel LD Palace in Frantiskovy Lazne. The thesis is divided into two separate parts. In the first section, there are explanations of necessary theoretical terms in relation to catering industry. The practical segment of the thesis details and analyzes operational processes of the catering department of LD Palace. With regards …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 10. 2013
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/41341
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2014
- Supervisor: Jana Valentová
- Reader: Ladislav Dragula
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/41341
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
Daniela Procházková -
Zhodnotenie kvality stravovacích služieb vo vlakoch na území Českej republiky a Slovenskej republiky
Natália Brenčičová -
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
Diana Al-Rofaiová -
Vplyv kolaboratívnej ekonomiky na podnikateľské prostredie v ubytovacích a stravovacích službách
Karolína Blašková -
Dopady pandemie nemoci COVID-19 na ubytovací a stravovací služby v České republice
Ammie VÁLKOVÁ -
Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
Tereza Buzková