Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře – Veronika Matoušová
Veronika Matoušová
Bakalářská práce
Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře
Awareness of accommodation and catering services managers about the local and regional culture
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá kulturou v turistické oblasti Jizerské hory. V práci je obsažena teoretická část, jež se kromě podstatných informacích o managementu stravovacích a ubytovacích služeb věnuje také významu kultury v oblasti cestovního ruchu, a to především kultuře v pohostinských a ubytovacích zařízeních. Druhá, empirická část, nejprve charakterizuje jednotlivé prvky jizerskohorské kultury …víceAbstract:
This Bachelor Thesis focuses on culture in the area of the Jizera Mountains. The paper contains a theoretical part which not only deals with the essential information on catering and accommodation services management but also concerns the significance of culture within the field of tourism and primarily culture in restaurant and accommodation facilities. The second, empirical part initially characterizes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB9599
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2017
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Alexandr Gregar, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MATOUŠOVÁ, Veronika. \textit{Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/77vk1n/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Regionální produkt Jizerských hor
Jitka Preusslerová -
Aplikace regionální kultury do výuky v souvislosti s rozvojem čtenářské gramotnosti
Jana Míšková -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
Diana Al-Rofaiová -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Zpracování SP pro typové projekty - ubytovací a stravovací služby
Veronika Veselá -
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
Daniela Procházková -
Stravovací návyky policistů během výkonu služby
Rostislav PAZDOŇ
Název
Vložil
Vloženo
Práva