Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín – Bc. Jiří PRÁŠEK
Bc. Jiří PRÁŠEK
Bachelor's thesis
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo připravit alespoň tři druhy ovocných vín pro senzorické hodnocení a posoudit jejich přijatelnost ve vybrané skupině hodnotitelů. V průběhu přípravy byla práce obohacena o výsledky senzorického hodnocení tří ovocných vín zakoupených v tržní síti. Senzorické analýzy (pořadová preferenční zkouška a vypracování senzorického profilu) se zúčastnilo celkem 61 posuzovatelů z řad …moreAbstract:
The aim of this thesis was to prepare at least three samples of fruit wines and make a sensory evaluation of them within a group of evaluators. The results of the sensory evaluation of fruit wines bought in the market were added. The sensory analysis of the fruit wine samples was done at the Faculty of Agriculture at the University of South Bohemia in České Budějovice. Evaluators (n= 61; 21 to 55 years …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PRÁŠEK, Jiří. \textit{Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2019. Available from: https://theses.cz/id/77wj4o/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
PRÁŠEK, Jiří. Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agriculture
Theses on a related topic
-
Zpracování šípků do potravin
Dáša Jiroušová -
Vino a vinařství v rozvoji regionu (přeshraniční srovnání mikroregionu Hodonínsko a Skalického vinohradnického rajónu)
Zuzana Budinská -
Výroba vína je umění - servírování je věda
Jan Pavlíček -
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
Marie Orságová -
Výroba vína se zaměřením na rozdíly v produkci
Lenka Kubicová -
Studijní opora předmětu stolničení - Víno
Barbora Gregorová -
Víno z netradičných surovin
Patrik Čizmadia -
Víno z višní.
Karolína Adamová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights