Analýza skladby gastronomického odpadu a možnosti jeho využitia pre výrobu bioplynu v okrese Komárno (Slovensko) – Bc. Katarína Tvrdoňová
Bc. Katarína Tvrdoňová
Diplomová práce
Analýza skladby gastronomického odpadu a možnosti jeho využitia pre výrobu bioplynu v okrese Komárno (Slovensko)
Analýza skladby gastronomického odpadu a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu v okrese Komárno (Slovensko)
Anotace:
Práce se zaměřuje na zjišťování skladby gastronomického odpadu v zařízeních společného stravování v okrese města Komárno. K získání potřebných dat byly vypracovány anonymní dotazníky skládající se z 10 otázek. V okrese města Komárno se nachází 65 zařízení společného stravování, z těchto zařízení bylo ochotno vyplnit dotazník 51 provozů. Respondenty byli provozovatelé restauraci, školních jídelen, rychlých …víceAbstract:
This final thesis focus to outline the composition of gastronomic waste in mass caterers in the district of Komárno. The required data has been obtained by filling out anonymous questiounnaires composed of 10 questions. There are 65 mass caterers in the district of Komárno, from which 51 facilities were willing to fill out the required questionnaries. The respondents included persons operating restaurants …víceAbstract:
Práca sa zameriava na zisťovanie skladby gastronomického odpadu v zariadeniach spoločného stravovania v okrese mesta Komárno. Na získanie potrebných dát boli vypracované anonymné dotazníky skladajúce sa z 10 otázok. V okrese mesta Komárno sa nachádza 65 zariadení spoločného stravovania, z týchto zariadení bolo ochotných vyplniť dotazník 51 prevádzok. Respondentami boli prevádzkovatelia reštaurácii …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Milan Geršl, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TVRDOŇOVÁ, Katarína. \textit{Analýza skladby gastronomického odpadu a možnosti jeho využitia pre výrobu bioplynu v okrese Komárno (Slovensko)}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/79b7zv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Technologie odpadů / Technologie a management odpadů
Práce na příbuzné téma
-
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Milada FEDOROVÁ -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Ondřej PUSTKA -
Nejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006
Blanka ŠKRACHOVÁ -
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
Jaroslav MOČIGEMBA -
Biologicky rozložitelný odpad jako zdroj živin pro půdu
Olga Křížová -
Možnosti řešení třídění a nakládání s biologicky rozložitelným odpadem - Projekt MINIWASTE
Barbora Kramářová
Název
Vložil
Vloženo
Práva