Plant-derived products with antimicrobial and antioxidant properties as potential alternatives to sulphites in foods: a literature review – Veronika Čamková
Veronika Čamková
Bakalářská práce
Plant-derived products with antimicrobial and antioxidant properties as potential alternatives to sulphites in foods: a literature review
Rostlinné látky s antimikrobiálním a antioxidativními vlastnostmi jako potenciální alternativy siřičitanů v potravinách: přehled literatury
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Ladislav Kokoška, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČAMKOVÁ, Veronika. \textit{Plant-derived products with antimicrobial and antioxidant properties as potential alternatives to sulphites in foods: a literature review}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědelství. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/7a42e0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědelstvíBakalářský studijní program:
Zemědělství tropů a subtropů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva