Leona Rusinová

Bakalářská práce

Technologie získávání mléka

The milking technology
Anotace:
Práce se komplexně zabývá technologií získávání mléka a faktory, které mohou ovlivnit množství a kvalitu získaného mléka. Začátek práce uvede čtenáře do dané problematiky od historie po současnost. Stručně ho seznámí s anatomií a fyziologií mléčné žlázy, se složením mléka a jeho významem pro člověka. Dále budou v krátkosti představeny základní pojmy spojené se získáváním mléka. Hlavní část práce je …více
Abstract:
This Bachelor thesis deals with milk technology and factors that can influence the quantity and quality of the milk obtained. At the beginning of the thesis will bring readers to the issue from history to the present. The thesis is briefly acquainted with the anatomy and physiology of the mammary glands, the composition of milk and its significance for human. In addition, the basic concepts associated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma