Vývoj metody pro nepřímou kvantifikaci Campylobacter jejuni ve vzorcích potravin – Bc. Tereza Papežová
Bc. Tereza Papežová
Diplomová práce
Vývoj metody pro nepřímou kvantifikaci Campylobacter jejuni ve vzorcích potravin
The development of indirect method for quantification of Campylobacter jejuni in food samples
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAPEŽOVÁ, Tereza. \textit{Vývoj metody pro nepřímou kvantifikaci Campylobacter jejuni ve vzorcích potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/7aoise/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.