Vývoj metody pro nepřímou kvantifikaci Campylobacter jejuni ve vzorcích potravin – Bc. Tereza Papežová
Bc. Tereza Papežová
Master's thesis
Vývoj metody pro nepřímou kvantifikaci Campylobacter jejuni ve vzorcích potravin
The development of indirect method for quantification of Campylobacter jejuni in food samples
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAPEŽOVÁ, Tereza. \textit{Vývoj metody pro nepřímou kvantifikaci Campylobacter jejuni ve vzorcích potravin}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/7aoise/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biochemistry and Biotechnology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.