Andrea HOŘICOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce

Application of high school graduates and gastronomy in the labor market
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá, studenty střední školy hotelnictví a gastronomie, kteří se mohou uplatnit na trhu práce po ukončení studia, jde o čtyřleté maturitní obory- gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch, dále o tříleté učební obory- kuchař- číšník, kuchař- kuchařka, číšník- servírka a jaké mají šance v běžném životě se uplatnit v tomto oboru a kolik jich vlastně tuto profesi vykonává. Autorka …více
Abstract:
This thesis deals with , high school students hospitality and gastronomy, who can apply to the job market after graduation , it is a four-year graduation courses gastronomy , hospitality and tourism , as well as a three-year apprentice -cook -waiter, chef - cook waiter - waitress and what are their chances in life to be applied in this field, and how many actually exercise this profession . The author …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2013
Zveřejnit od: 5. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HOŘICOVÁ, Andrea. Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce. Ostrava, 2013. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.4.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 5. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby