Ing. Adéla BALAJKOVÁ

Diplomová práce

Vybrané charakteristiky syrového mléka

Exclude characterization of raw milk
Anotace:
Cílem této práce je stanovit dané vitamíny v kravském a kozím mléce metodou HPLC. Stanovení majoritních a minoritních složek kravského mléka pomocí spektroskopie za použití přístrojů Julie MilkoScope C5 Automatic a FT NIR Antaris ThermoNicolet.
Abstract:
Objective of this works was to determine these vitamins in cow and goat{\crq}s milk using HPLC. Determination of majority and minority components of cow{\crq}s milk by spectroscopy system by way of Julie MilkoScope C5 Automatic and FT NIR Antaris ThermoNicolet were observed.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2009
Zveřejnit od: 19. 5. 2009
Identifikátor: 12427

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BALAJKOVÁ, Adéla. Vybrané charakteristiky syrového mléka. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 19. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin