Bc. Valerie Georgiyeva

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie

Business Intention for the Prepared Erie Restaurant
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na realizaci nově připravovanou restauraci v Praze, se zaměřením na ukrajinskou gastronomii. Hlavním cílem práce je vypracování podnikatelského záměru pro tuto restauraci. Záměr poskytne informace o potencionální ziskovosti, identifikuje potřebné zdroje a navrhne optimální časový plán pro otevření restaurace. Hodnotí možná rizika, které můžou kdykoliv nastat a vytvoří orientační …více
Abstract:
The Bachelor thesis focuses on the implementation of a newly prepared restaurant in Prague, with a focus on Ukrainian gastronomy. The main objective of the thesis is to develop a business plan for this restaurant. The plan will provide information about potential profitability, identify necessary resources, and propose an optimal timeline for opening the restaurant. It will assess possible risks that …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/yq6ov/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví