Bc. Valerie Georgiyeva

Bachelor's thesis

Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie

Business Intention for the Prepared Erie Restaurant
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na realizaci nově připravovanou restauraci v Praze, se zaměřením na ukrajinskou gastronomii. Hlavním cílem práce je vypracování podnikatelského záměru pro tuto restauraci. Záměr poskytne informace o potencionální ziskovosti, identifikuje potřebné zdroje a navrhne optimální časový plán pro otevření restaurace. Hodnotí možná rizika, které můžou kdykoliv nastat a vytvoří orientační …more
Abstract:
The Bachelor thesis focuses on the implementation of a newly prepared restaurant in Prague, with a focus on Ukrainian gastronomy. The main objective of the thesis is to develop a business plan for this restaurant. The plan will provide information about potential profitability, identify necessary resources, and propose an optimal timeline for opening the restaurant. It will assess possible risks that …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 9. 2023
  • Supervisor: Ing. Lada Popl Petránková
  • Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management