Porovnání klasicky a moderně zařízené gastroprovozovny – Jan Beran
Jan Beran
Bachelor's thesis
Porovnání klasicky a moderně zařízené gastroprovozovny
Comparison between classic and modern equipped restaurants
Abstract:
Bakalářská práce s názvem Porovnání klasicky a moderně zařízené provozovny stravovacích služeb je zaměřena na problematiku rozdílnosti ve vybavení stravovacích zařízení. Tématem je především porovnání vybavení, ale v práci je věnována pozornost i ostatním oblastem souvisejícím se zabezpečením provozu jako jsou nabídka,řízení stravovacího úseku, klientela.Cílem této práce je porovnat dva konkrétní podniky …moreAbstract:
The bachelors thesis Comparison between classic and modern equipped restaurants is focused on equipment and facilities differences between two companies. The topic is mainly comparison of equipment, but attention is also paid to other fields related with operational safety, such as Supply, Management of catering section, clientele The purpose of my thesis is to compare two restaurants from chefs point …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 3. 2017
Thesis defence
- Supervisor: PhDr. Lucie Smékalová, Ph.D. Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BERAN, Jan. \textit{Porovnání klasicky a moderně zařízené gastroprovozovny}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Institute of Education and Communication. 2017. Available from: https://theses.cz/id/7dkxfr/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Institut vzdělávání a poradenstvíCzech University of Life Sciences Prague
Institute of Education and CommunicationBachelor programme / field:
Specialisation in Pedagogy / Pedagogy for Teachers of Practical Training
Theses on a related topic
-
Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
Karel Netopil -
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
Katsiaryna Ivanova -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Historie pořadů o vaření v soukromých TV (Nova, Prima)
Jiří Jaroševský -
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
Klára Ouředníková -
Historie lázeňství v českých zemích se zaměřením na gastronomii
Jana ČOŽÍKOVÁ -
Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
Václava Horváthová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights