Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků) – Pavlína ŽUFOVÁ
Pavlína ŽUFOVÁ
Bachelor's thesis
Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků)
Influence of transportation on quality of delivered food (Experience of boarders)
Abstract:
V bakalářské práci se zabývám vlivem přepravy na kvalitu rozvážené stravy se zaměřením na zkušenosti strávníků. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá systémem HACCP, jež představuje preventivní opatření, které slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů při činnostech, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním či přepravou, a který musí být …moreAbstract:
In this bachelor thesis I deal with the influence of transport on quality of distributed food with focus on experience of the boarders. The paper is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical part is concerned with the HACCP system representing the preventive measures that serve for provision of health harmlessness of food in processes related to its production, treatment, storing …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2014
Accessible from:: 2. 5. 2014
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Dagmar Smitková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŽUFOVÁ, Pavlína. \textit{Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků)}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2014. Available from: https://theses.cz/id/7dmauv/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŽUFOVÁ, Pavlína. Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků). Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Public Health Service / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
Tereza ELLNEROVÁ -
Nejčastější závady v systému HACCP shledané při výkonu státního zdravotního dozoru
Jakub MUSÁLEK -
Rozbor nebezpečí mikrobiologické kontaminace výrobků v podniku na výrobu potravinářských obalů
Aneta Odrášková -
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
Zbyněk Zemánek -
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
Veronika Kukačková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights