Vývoj spotřeby vybraných druhů zvěřiny v ČR v letech 1989 - 2010 – Josef GRANČAY
Josef GRANČAY
Bachelor's thesis
Vývoj spotřeby vybraných druhů zvěřiny v ČR v letech 1989 - 2010
Trends in the consumption of selected types wild animals in the Czech Republic in years 1995 - 2010
Abstract:
Tato práce je zaměřena na zhodnocení vývoje spotřeby zvěřiny v letech 1989 2010 v České republice. Porovnává nejen spotřebu, ale i složení a obsah živin s dalšími druhy nejvíce konzumovaného masa. Zvěřina nefiguruje v žebříčku spotřeby na nejvyšších pozicích. Práce shrnuje podmínky zpracování zvěřinového masa, jeho ošetření a zrání. Pojednává i o podmínkách prodeje zvěřiny, kdy zvláště zdůrazňuje potřebu …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on the evaluation of game meat consumption trends from 1989 2010 in Czech Republic. Compares not only its consumption, but also the composition and and nutrient content to other most consumed meats, as game does not reach the top positions of consumption. The thesis summarizes the processing conditions of game, its handling and aging. It also deals with distribution …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2015
Accessible from:: 24. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
GRANČAY, Josef. \textit{Vývoj spotřeby vybraných druhů zvěřiny v ČR v letech 1989 - 2010}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2015. Available from: https://theses.cz/id/7e1z6p/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
GRANČAY, Josef. Vývoj spotřeby vybraných druhů zvěřiny v ČR v letech 1989 - 2010. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agribussines
Theses on a related topic
-
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Změny kvalitativních znaků masa během skladování
Karolína ZIEGLBAUEROVÁ -
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
Andreja Gajić -
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
Kristýna Horváthová -
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
Šimon Košárek -
Možnost prodloužení úchovy čerstvého kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do křemičitých nanočástic
Barbora Lídlová -
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
Kristýna Najmanová -
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
Kristýna Horváthová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights