Lucie KITTLOVÁ

Bachelor's thesis

Technologické inovativní trendy v gastronomii

Technological and innovative trends in gastronomy
Abstract:
Práce se zaměřuje na využívání technologických inovací v rámci provozů HoReCa na území České republiky a na faktory ovlivňující rozhodování zodpovědných manažerů (zahraniční zkušenosti, vliv vzdělání na obratovost provozu, sledování trendů, vyhodnocování efektivity inovací) a na příležitosti potravinového 3D tisku. Daná zjištění mohou být využita společnostmi v segmentu HoReCa k získání konkurenčních …more
Abstract:
This bachelor's thesis focuses on the use of technological innovations in HoReCa operations located in the Czech Republic and the factors influencing the decisions of responsible managers (foreign experience, the impact of education on turnover, monitoring trends, evaluating the effectiveness of innovation) and on the occasion of 3D food printing. The result is that gastronomic companies use more innovation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 7. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Tomáš Siviček, PhD.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KITTLOVÁ, Lucie. Technologické inovativní trendy v gastronomii. Ústí nad Labem, 2020. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická

JAN EVANGELISTA PURKYNĚ UNIVERSITY IN ÚSTÍ NAD LABEM

Faculty of Social and Economic Studies

Bachelor programme / field:
Economics and Management / Economics and Management