Hana Vlčková

Diplomová práce

Analýza a zhodnocení dopadů pandemie COVID-19 na vybrané podnikatelské subjekty v gastronomickém průmyslu

Analysis and Evaluation of COVID-19 Pandemic Impacts on Selected Business Entities in Gastronomy Industry
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá analýzou a zhodnocením dopadů pandemie COVID-19 na vybrané podnikatelské subjekty v gastronomickém průmyslu. V teoretické části práce jsou definována a vysvětlena jednotlivá opatření vlády, která sloužila ke zmírnění dopadů pandemie na podnikatele působící v gastronomickém průmyslu. Následuje rozbor uvedených důsledků pandemie v oblasti účetnictví a daní, který byl pro …více
Abstract:
This diploma thesis deals with the analysis and evaluation of COVID-19 pandemic impacts on selected business entities in gastronomy sector. The theoretical part of the thesis defines and explains the individual government measures that served to mitigate the impact of the pandemic on entrepreneurs operating in the gastronomy industry. The following is an analysis of the above-mentioned consequences …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 5. 2023
  • Vedoucí: Jana Hakalová
  • Oponent: Martina Kulštejnová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava