Bc. Martin ZIEGLER
Master's thesis
Potraviny nejsou odpad
Anotácia:
Diplomová práce se zaměřuje na základní fakta o problematice plýtvání potravinami na světové úrovni a v České republice. Popisuje celkový problém a rozlišuje terminologii ztrát potravin, plýtvaní potravin apod. Praktická část se zabývá analýzou spotřeby potravin spotřebitelů, pomocí dotazníkového šetření v regionu Tábor. Cílem bylo zjistit, zda dotázaní respondenti mají znalosti v této tématice, dalším …viacAbstract:
The thesis is concerned with a basic fact about the issue of food waste in a global level and in the Czech Republic as well. It Describes the overall problem and distinguishes a terminology of food loss, food waste etc. The practical part analyzes the consumption of food consumers via questionnaire in the region of Tabor. The goal was to determine whether the respondents are knowledgeable in this matter …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Ladislav Skořepa, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZIEGLER, Martin. Potraviny nejsou odpad. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Označení trvanlivosti a plýtvání potravinami v ČR
Barbora Černá -
Mikrobiologie nefiltrovaných piv z minipivovarů a malých pivovarů a možnosti prodloužení trvanlivosti
Jolana Janíková -
Potravinová banka a její role v řešení problému plýtvání potravin
Nikola Skýpalová -
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová -
Chování spotřebitele v oblasti plýtvání potravin - komparace ČR a Spojeného království
Barbora Kučerová -
Fenomén plýtvání potravin se zaměřením na restaurační zařízení
Veronika Mračková -
Plýtvání potravin v domácnostech
Natálie Mynářová -
High Fidelity prototyp aplikace na monitorování expirace potravin
Yen Nhi Chu
Názov
Vložil
Vložené
Práva